Makkelijk bestellen - Snelle bezorging - verzamel bonus maaltijden

Pizza bestellen Amsterdam

Heb je na een lange werkdag geen zin om ook nog eens boodschappen te doen en te koken? Zit je je kapot te werken of heb je dit net gedaan, en kan je wel een maaltijd gebruiken? Gelukkig kun je op zo’n dag heel simpel een heerlijke pizza bestellen bij Hungry.nl.

Of je nu in Osdorp woont, of juist in de Jordaan, in elke buurt van Amsterdam valt er wel een pizza te bestellen bij de vele restaurants die thuisbezorgen.

Italiaanse keuken op zijn best

Een pizza gaat er bij iedereen wel in, en vooral de italiaanse pizza’s zijn wereldwijd bijzonder populair. Italianen zijn experts als het op pizza aankomt. Dankzij deze fantastische pizza-bakkers kun je dan ook van de allerlekkerste pizza’s genieten!

In Amsterdam zijn er allerlei restaurants waar je pizza kunt bestellen. Hungry.nl biedt je dan ook een ruime keuze aan bekende en minder bekende pizzaketens, waar je naar hartelust kunt kiezen uit de heerlijkste pizza’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende pizza’s:

  • Pizza tonijn
  • Pizza pepperoni
  • Pizza margherita

Pizza bezorging in Amsterdam

Het is super eenvoudig om bij ons pizza te bestellen: voer je postcode in, kies de pizza die je wilt hebben, en betaal online of contant. Je kunt uiteraard via IDEAL betalen, maar ook PayPal, en zelfs Bitcoins zijn geen probleem. Pizza bestellen bij Hungry.nl heeft echt veel voordelen

Je hoeft voor je pizza de deur niet meer uit! Je kunt pizza bestellen voor je hele familie, of je bestelt er lekker eentje voor jezelf. Dat is wel zo makkelijk, vooral wanneer er gewoonweg geen tijd is om te koken, of de regen met bakken uit de lucht komt vallen, terwijl je koelkast wel erg leeg is.

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer voordelen!

Je pizza online bestellen en betalen.

  • Snelle bezorging aan huis.
  • Thuisbezorging door heel Amsterdam.
  • Een enorme keuze aan pizza-bezorgrestaurants in Amsterdam.
© Copyright 2017 Hungry Netherlands B.V.
Singel 66 - 1015 AC Amsterdam
KvK 63536285
Tel: 020 261 1367
info@hungry.nl.