Makkelijk bestellen - Snelle bezorging - verzamel bonus maaltijden

Over ons

In 2015 is Hungry opgericht uit het verlangen om goedkoop en gebruiksvriendelijk online eten te bestellen. Vandaag de dag maken meer dan 2.500 restaurants deel uit van het Hungry netwerk, en dit worden er elke dag meer en meer! Elke dag verwerken wij duizenden orders van hongerige klanten en creëren we waarde voor onze netwerkrestaurants. Een paar simpele klikken op onze site óf mobiele app en jij krijgt je eten zo snel mogelijk thuisbezorgd!

 

Team Hungry

Hungry.nl bestaat uit een team van toegewijde mensen die elke dag dezelfde missie naleven: de consument helpen om goedkoop en gebruiksvriendelijk online eten te bestellen. Het hoofd van de ploeg is Sander Brackel. Hij zorgt ervoor dat wij ons vasthouden aan de hoogste standaard en de focus houden van het belang van onze klanten. Samen staan wij voor de veiligste, gemakkelijkste en meest voordelige oplossing – voor zowel de consument als de restaurants.

 

U bent altijd welkom om contact met ons op te nemen:

 

Managing Director

Sander Brackel

sander@hungry.nl

 

Sales Director

Maurits Stuyver

maurits@hungry.nl

 

Operations Director

Wendy Elzinga

wendy@hungry.nl

 

Sales

Daan, Hidde, Jens, Pieter & Martijn

 

Operations & Customer Care

Amber, Basirah, Emma, Fedde, Felicia, Julia, Karmijn, Kelly, Kim, Kimberley, Michelle, Noor, Shakari en Thijs.

 

Restaurant aanmelden?

Heeft u een restaurant en wilt u bestellingen ontvangen via Hungry.nl? Meld u dan hieronder aan en wij gaan voor u aan de slag!

 

 

© Copyright 2017 Hungry Netherlands B.V.
Singel 66 - 1015 AC Amsterdam
KvK 63536285
Tel: 020 7900080
info@hungry.nl.